digital

Impressora 3D
Post to 09/12/2019
0
The Generalitat of Catalonia today published the provisional resolution of the call for grants for the acquisition of hardware linked to digital social innovation projects.
Imatge per il·lustrar la notícia
Post to 22/05/2019
0
The ALL DIGITAL network is looking for a new CEO to strengthen the position of the organization as the leading European agent in the field of digital competencies for inclusion, employability and citizenship.
Conferencia a Belgrad
Post to 28/09/2015
0
Un ampli grup de persones de tota Europa, vinculades amb la gestió i la dinamització de telecentres i projectes d'alfabetització digital, s'han reunit a Belgrad (Serbia). En una trobada organitzada per...
UOC
Post to 13/06/2014
0
La competència digital com a instrument per al desenvolupament professional i la transformació de l'empresa catalana
Part del cartell del concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara 2012
Post to 10/05/2012
0
Un any més, el Punt TIC de Santa Bàrbara convoca el concurs d’imatge digital del municipi. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural,...
Hospital de dia Miquel Martí i Pol de Lleida
Post to 03/03/2011
0
Aquesta xarxa municipal, que organitza diferents activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació, ha impartit un curs de fotografia digital als usuaris/àries i personal de l'hospital de dia Miquel Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida.
Subscribe to digital