digital

Impressora 3D
Publicado el 09/12/2019
0
La Generalidad de Cataluña ha publicado hoy la resolución provisional de la convocatoria de ayudas para la adquisición de hardware vinculado a proyectos de innovación social digital.
Imatge per il·lustrar la notícia
Publicado el 22/05/2019
0
La red ALL DIGITAL busca un nuevo CEO para fortalecer la posición de la organización como agente lider europeo en el campo de las competencias digitales para la inclusión, la empleabilidad y la ciudadanía.
Conferencia a Belgrad
Publicado el 28/09/2015
0
Un ampli grup de persones de tota Europa, vinculades amb la gestió i la dinamització de telecentres i projectes d'alfabetització digital, s'han reunit a Belgrad (Serbia). En una trobada organitzada per...
UOC
Publicado el 13/06/2014
0
La competència digital com a instrument per al desenvolupament professional i la transformació de l'empresa catalana
Part del cartell del concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara 2012
Publicado el 10/05/2012
0
Un any més, el Punt TIC de Santa Bàrbara convoca el concurs d’imatge digital del municipi. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural,...
Hospital de dia Miquel Martí i Pol de Lleida
Publicado el 03/03/2011
0
Aquesta xarxa municipal, que organitza diferents activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació, ha impartit un curs de fotografia digital als usuaris/àries i personal de l'hospital de dia Miquel Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida.
Suscribirse a digital