Part del cartell del concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara 2012
Part del cartell del concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara 2012.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors/ores i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos.

Es poden presentar fotografies en paper o imatges en format digital, amb una resolució mínima de 1280x1024 ppp (càmera 3 Mpix mínim). S'acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s'alteri el contingut de les imatges.

Les imatges hauran de tenir el títol de les mateixes escrit darrera la fotografia o al nom del fitxer. Es presentaran en paper o en un dispositiu d’emmagatzematge digital, tancades en un sobre, a l'exterior del qual s'escriurà un pseudònim. S'entregarà un altre sobre amb el pseudònim escrit a l'exterior i un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l'autor a l'interior.

En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la foto original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge donin a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la web www.santabarbara.cat o adreçant-vos al Punt TIC Santa Bàrbara:

Telèfon: 977 71 77 32
Correu electrònic: infocentre@santabarbara.cat
Adreça postal: C/ Mare de Déu de Montserrat, 28