Do you want to advertise a job or volunteer position in the ICT sector?

The TIC Point Job and Volunteering Offers Desk aims to be a tool to publicize job offers and/or volunteering campaigns that you have running at your TIC Point and/or any entity, company and organization related to technology social If you have an ad, you can fill out the form . It will be published on this page and in our weekly newsletter. In addition, we will spread it on Punt TIC's social channels.

Punt TIC is not responsible for the selection processes of the offers published on this page.

*Do you want to post an offer? Consult the publication conditions

Offers

OfertaFeina. Dinamització del Punt Òmnia de Ripoll.

Tipus d'oferta: Laboral

Titulació: la persona dinamitzadora del Punt Òmnia de Ripoll haurà de disposar, com a mínim, del títol de formació professional de grau superior. Preferentment, aquesta titulació de formació professional de grau superior haurà de tenir relació amb el camp social i/o educatiu.

Capacitats: escolta activa, observació, criteri analític, adaptació a les noves situacions, empatia, coherència, respecte a les persones independentment del seu origen i de la seva cultura i capacitats de resolució de conflictes, de planificació del desenvolupament i d'avaluació.

Coneixements: de les tecnologies de la informació i de la comunicació en seguretat informàtica, ofimàtica, programari lliure i GNU/LINUX, dels materials didàctics i de suport a l'aprenentatge per a persones usuàries de diferents edats i amb diverses discapacitats cognitives, físiques i/o sensorials i de la llengua catalana suficient per a desenvolupar les tasques d'atenció, d'informació i de comunicació de manera fluida i adequada.

Tasques: la persona dinamitzadora s’encarregarà de la dinamització del Punt Òmnia, un espai amb dotació de vuit equips informàtics on es desenvolupen activitats al voltant del projecte Xarxa Òmnia de la Generalitat de Catalunya. La Xarxa Òmnia de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat. Òmnia és un programa universal d’intervenció social, que utilitzant com a instrument les eines TIC cerca millorar i afavorir, tant individualment com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Òmnia va adreçat a la població general, però amb discriminació positiva vers les persones en risc social i més si precisen millorar les seves capacitats per a superar les seves dificultats d’accés a les tecnologies d’informació, per tal d’evitar la seva exclusió de la comunitat, posant especial èmfasi en les persones en situació d’atur, infants i joves, gent gran i famílies, ja que el factor d’exclusió provocat pel coneixement digital insuficient pot afectar diverses persones i grups. Aquesta realitat fa que a Òmnia hi hagi una àmplia diversitat de persones usuàries amb situacions i de procedència diferents. L'espai Òmnia disminueix les diferències i n’afavoreix la normalització. Òmnia té com a finalitat ser un recurs que participa en la consecució dels objectius d’integració i de cohesió social de la població del seu entorn. Òmnia ofereix espais i equipaments d’utilització pública i compta amb el suport d’una persona professional, que dinamitza l’espai i assessora les persones usuàries. El paper de la persona dinamitzadora és fonamental per a desenvolupar el programa a cada territori i aconseguir que cada Òmnia sigui un espai d’acolliment, d’informació, d’aprenentatge, de socialització i de participació en la comunitat.

Salari: segons el conveni.

Contracte: substitució per malaltia (parcial a 37,5 hores setmanals).

Horari: de dilluns a divendres, matins i tardes.

Adreça: Plaça de la Vila de Prades, 6, Ripoll.

Contracta: FAVIBC, entitat gestora dels punts de la Xarxa Òmnia dels barris d’habitatge social.

Adreça: Carrer del Brasil, 2-4, Sabadell.

Responsable: Xavier Pastor.

Telèfon: 932687788.

Correu: xavipastor@favibc.org.