From Xarxa Punt TIC, we want to rethink the Mattermost, our instant channel that connects dynamic people and other members. Don't cut yourself off and answer the quiz!

Image of the #nouMattermost Campaign
Image of the #nouMattermost Campaign. 2023. Font: Xarxa Punt TIC. License: All rights reserved.

The Mattermost is the instant channel of free software and open source, one of the stakes of the Xarxa Punt TIC, which brings in contact with dynamic people and other members of the Xarxa Punt TIC. We are currently redefining the Mattermost to respond to new needs and we want to count on you.

What would you like the new Mattermost to look like? More interactive? With specific content? With practical information for your everyday life? We encourage you to answer the questionnaire attached to this news!

Together, we build the #newMattermostComparteix la teva opinió amb nosaltres! 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC

Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.

Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.

Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.

Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.