Des de la Xarxa Punt TIC, volem replantejar el Mattermost, el canal instantani que posa en contacte a persones dinamitzadores i altres membres de la xarxa. No us talleu i digueu la vostra!

Imatge de la Campanya #nouMattermost
Imatge de la Campanya #nouMattermost. 2023. Tipus de lletra: Punt TIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El Mattermost és el canal instantani de programari lliure i codi obert, una de les apostes de la Xarxa Punt TIC, que posa en contacte a persones dinamitzadores i altres membres de la Xarxa Punt TIC. Actualment, estem redefinint el Mattermost per a donar resposta a les noves necessitats i volem comptar amb vosaltres.

Com us agradaria que fos el nou Mattermost? Més interactiu? Amb contingut específic? Amb informació pràctica pel vostre dia a dia? Us animem a dir la vostra en el formulari adherit en aquesta notícia!

Entre totes, construïm el #nouMattermostComparteix la teva opinió amb nosaltres! 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC

Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.

Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.

Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.

Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.