recurs

6 paquets de icones amb codi lliure per a utilitzar als teus projectes web
Publicat el 21/08/2014
0
Estàs dissenyant una pàgina web o una aplicació mòbil i necessites icones? En aquest recurs et presentem 6 plataformes diferents on podràs trobar gràfics lliures, sense llicències i pels que no cal que paguis!  
Logotip SobrePantalles.net
Publicat el 16/11/2011
0
L'Ajuntament de Granollers ha posat en marxa un recurs web per a educadors/ores i pares i mares, que fomenta un ús responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Imatge d'una mà femenina utilitzant un ratolí
Publicat el 30/08/2011
0
Aquest document es basarà en una primera fase d’investigació sobre l’ús dels social media a l’administració, creant així una eina útil i pràctica que parteixi d’una investigació qualitativa i quantitativa amb els principals actors implicats. Col·labora-hi!
Imatge genèrica, fletxes superant un obstacle
Publicat el 30/08/2011
0
El Punt TIC de l'Alta Ribagorça posa en marxa un projecte destinat a oferir recursos i serveis per al desenvolupament i la promoció econòmica comarcal. El projecte s'engloba en un marc de mesures de...
Imatge de la portada de la Guia bàsica de gestió
Publicat el 05/01/2010
0
La Guia Bàsica de Gestió del Punt TIC està adreçada als dinamitzadors i dinamitzadores que acaben de començar o que porten poc temps fent la seva feina. 
Captura_de_pantalla_del_Dotsub_jishArrels
Publicat el 30/07/2009
0
Dotsub és una eina en línia que permet la transcripció i traducció de vídeos de manera col·laborativa entre totes les persones que utilitzen aquest lloc web; és una manera senzilla de fer més accessibles els nostres multimèdia i d'apropar-nos a...
Publicat el 14/07/2009
0
L’escola ha acabat i molts infants arriben als Òmnia per jugar una estoneta i divertir-se als espais d’accés lliure i/o dintre de les activitats que munten els casals d’estiu.
Publicat el 26/06/2009
0
Sovint necessitem explicar com funciona un programari o com donar-se d'alta en un determinat servei web. Una de les maneres és el videotutorial: vídeos on es mostren visualment els passos que s'han de seguir per completar la tasca proposada, amb instruccions, en àudio i/o anotacions.
Traduccions automàtiques
Publicat el 23/02/2009
0
Aconseguir traduccions bones i fiables de manera automàtica és un somni que no serà fàcil d’aconseguir. Hi ha aproximacions, però, que ens poden ser molt útils quan el nostre coneixement d’una determinada llengua flaqueja o quan l’ignorem del tot.
Subscriure a recurs