6 paquets de icones amb codi lliure per a utilitzar als teus projectes web
6 paquets de icones amb codi lliure per a utilitzar als teus projectes web.

Aquests paquets d'icones, en diferents formats, són perfectes si no disposem de pressupost per a contractar un dissenyador que ens faci la feina. Pren nota!

  • Octicons: aquest set està creat per GitHub, una plataforma de desenvolupament col·laboratiu de software. Les seves icones es poden descarregar de manera gratuïta i ser utilitzades pel que vulguis!
  • Entypo és un set de més de 250 icones i pictogrames. A més del format de imatge, també inclou EPS, PDF i PSD en cas que vulguis fer modificacions. També inclou una extensió social amb icones per xarxes socials.
  • Iconic compta amb 171 icones amb 14 variacions de colors. Tots estan disponibles en format PNG, SVG, SWC i com a webfonts. Al comptar amb format vectorial, podràs escalar a qualsevol grandària sense perdre qualitat. Iconic compta amb una versió de pagament, on tindràs accés a més icones, colors i característiques especials.
  • Glyph és un set d'icones en alta qualitat. El paquet compta amb 1834 icones, que també pots descarregar-te en format PNG, des de 16×16 píxels fins als 32x32px.
  • Font Awesome compta amb 439 icones estables en format vectorial. Això fa que es puguin personalitzar al teu gust i necessitats.
  • Gemicon és un paquet amb més de 600 icones en format PNG i PSD, en tres grandàries: 16px, 32px,y 64px. El mateix dissenyador també ha publicat un altre set, Budicon, que pots pagar amb només un tuit.

Font: Bitelia.com