Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019

11/02/2019
de 15:00 a 19:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019
#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019. 2018. Source: Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Licence: Tots els drets reservats

En el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona organitza una viquimarató per reduir la bretxa de gènere dels articles científics. Tindrà lloc dilluns 11 de febrer, de 15.00 a 19.00 hores, a la sala Charles Darwin.

Un cop acabada la jornada al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, la Casa Orlandai (Jaume Piquet, 23. Barcelona) agafarà el relleu i li donarà continuïtat fins a les 21.00 hores.

Visibilitzar i intentar reduir la bretxa de gènere dels articles científics de la Viquipèdia. Aquest és l'objectiu de la viquimarató. Aquesta escletxa afecta la percepció dels i de les visitants de la Viquipèdia, ja que perceben que no hi ha referents dones en aquest camp. És per això que en aquesta jornada es treballarà l’edició de biografies científiques de dones. Totes les entrades es podran editar en qualsevol llengua existent a la Wikipedia.

L'accés a l'acte és lliure i es pot reservar plaça enviant un correu electrònic. No cal tenir coneixements d’edició en la Viquipèdia, ja que a la trobada s’explicarà com funciona aquesta enciclopèdia. Cal portar un portàtil.

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona organitza la trobada, amb la col·laboració d’Amical Wikimedia i el grup de treball Viquidones de la UPF.

Més informació

Detalls del curs

Date: 
Monday, 11 February, 2019 - 15:00 to 19:00
Place:
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.