#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019
#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019. 2 018.

Un cop acabada la jornada al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, la Casa Orlandai (Jaume Piquet, 23. Barcelona) agafarà el relleu i li donarà continuïtat fins a les 21.00 hores.

Visibilitzar i intentar reduir la bretxa de gènere dels articles científics de la Viquipèdia. Aquest és l'objectiu de la viquimarató. Aquesta escletxa afecta la percepció dels i de les visitants de la Viquipèdia, ja que perceben que no hi ha referents dones en aquest camp. És per això que en aquesta jornada es treballarà l’edició de biografies científiques de dones. Totes les entrades es podran editar en qualsevol llengua existent a la Wikipedia.

L'accés a l'acte és lliure i es pot reservar plaça enviant un correu electrònic. No cal tenir coneixements d’edició en la Viquipèdia, ja que a la trobada s’explicarà com funciona aquesta enciclopèdia. Cal portar un portàtil.

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona organitza la trobada, amb la col·laboració d’Amical Wikimedia i el grup de treball Viquidones de la UPF.

Més informació

Quan

On

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88
08003