Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El 14 de febrer mostra el teu amor pel programari lliure!

Posted on 13/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Campanya #ilovefs 2017
Campanya #ilovefs 2017, for Free Software Foundation Europe. Licence: Tots els drets reservats

Aquesta és la proposta que fa l'entitat sense afany de lucre Free Software Foundation Europe per al dia de Sant Valentí. Anima els usuaris i usuàries del programari lliure a aprofitar aquest dia per agrair a les persones que contribueixen a la creació i manteniment del programari lliure.

Durant tot l’any, els creadors i creadores de software lliure reben molts comentaris sobre com millorar la seva eina o demandes de noves característiques. Des de Free Software Foundation Europe fan una crida a, al menys un cop l’any, canviar el xip i fer-los arribar missatges donant les gràcies per la tasca que realitzen. Aprofiten el 14 de febrer, dia de Sant Valentí, per a fer-ho. Des de la fundació expliquen que «no hem de subestimar el poder d'un simple "gràcies" per motivar els contribuents de programari lliure en el seu treball important per a la societat. El 14 de febrer és el dia ideal per fer això».

La campanya #ilovefs ofereix una sèrie de postals que podeu fer arribar als vostres col·laboradors favorits, agraint per la seva feina. També animen a totohm a fer servir l’etiqueta #ilovefs a les xarxes socials per compartir fotos, vídeos... donant les gràcies.

Des de Free Software Foundation Europe aprofiten per recordar-nos els beneficis del programari lliure: "El programari lliure mou una enorme quantitat de dispositius en la nostra vida quotidiana. Garanteix la nostra llibertat, seguretat, els drets civils i la privacitat. Ens permet a tots a participar en una societat justa".

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested