Campanya #ilovefs 2017
Campanya #ilovefs 2017. Autor: Free Software Foundation Europe. Llicència: Tots els drets reservats.

Durant tot l’any, els creadors i creadores de software lliure reben molts comentaris sobre com millorar la seva eina o demandes de noves característiques. Des de Free Software Foundation Europe fan una crida a, al menys un cop l’any, canviar el xip i fer-los arribar missatges donant les gràcies per la tasca que realitzen. Aprofiten el 14 de febrer, dia de Sant Valentí, per a fer-ho. Des de la fundació expliquen que «no hem de subestimar el poder d'un simple "gràcies" per motivar els contribuents de programari lliure en el seu treball important per a la societat. El 14 de febrer és el dia ideal per fer això».

La campanya #ilovefs ofereix una sèrie de postals que podeu fer arribar als vostres col·laboradors favorits, agraint per la seva feina. També animen a totohm a fer servir l’etiqueta #ilovefs a les xarxes socials per compartir fotos, vídeos... donant les gràcies.

Des de Free Software Foundation Europe aprofiten per recordar-nos els beneficis del programari lliure: "El programari lliure mou una enorme quantitat de dispositius en la nostra vida quotidiana. Garanteix la nostra llibertat, seguretat, els drets civils i la privacitat. Ens permet a tots a participar en una societat justa".