Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Programa de mentoria per a dones TIC

Posted on 06/07/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Programa de mentoria per a dones TIC
Programa de mentoria per a dones TIC, for Pexels. Licence: BY-SA

La comunitat de dones Women in Mobile (WiM) i la startup d’edTech TipSchool llancen un programa de mentoria per donar suport a les professionals del sector tecnològic.

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), actualment només un 26% de les posicions en sector d’alta i mitjana-alta tecnologia estan ocupades per dones. Per pal·liar la situació, el programa respon a la necessitat d'aconseguir la igualtat de gènere en llocs de nivell C en indústries o rols tecnològics. 

La formació va dirigida a dones que rebran el feedback de mentores com la VP Mobile and Conversational AI de Sage, Susana Durán; la Managing Partner de Paocapital i Freelance per a Jevnet i EIT Health, Helena Torras; la CPO de OneBox Tiquet Distribution, Caroline Ragot; o la cofundadora i consultora digital de Jelliby, Anna Buixó Roger. 

L'objectiu és connectar mentores i mentoritzades amb un objectiu en comú: el creixement professional. La mentora descobrirà el talent de la mentorizada i juntes definiran expectatives i pla d'acció d'acord amb els objectius smart. El seguiment serà personalitzat per adaptar-lo a cada persona.

Per cursar aquesta formació, les candidates hauran de formar part de WiM i tenir voluntat de progressar professionalment. El programa de mentoria està certificat per Tipscool i tindrà una durada de tres mesos. Les dones que desitgin apuntar-se a aquest programa han d'enviar un email a l'adreça de correu electrònic: sonia@womeninmobile.org

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.