Programa de mentoria per a dones TIC
Programa de mentoria per a dones TIC. Autor: Pexels. Llicència: BY-SA.

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), actualment només un 26% de les posicions en sector d’alta i mitjana-alta tecnologia estan ocupades per dones. Per pal·liar la situació, el programa respon a la necessitat d'aconseguir la igualtat de gènere en llocs de nivell C en indústries o rols tecnològics. 

La formació va dirigida a dones que rebran el feedback de mentores com la VP Mobile and Conversational AI de Sage, Susana Durán; la Managing Partner de Paocapital i Freelance per a Jevnet i EIT Health, Helena Torras; la CPO de OneBox Tiquet Distribution, Caroline Ragot; o la cofundadora i consultora digital de Jelliby, Anna Buixó Roger. 

L'objectiu és connectar mentores i mentoritzades amb un objectiu en comú: el creixement professional. La mentora descobrirà el talent de la mentorizada i juntes definiran expectatives i pla d'acció d'acord amb els objectius smart. El seguiment serà personalitzat per adaptar-lo a cada persona.

Per cursar aquesta formació, les candidates hauran de formar part de WiM i tenir voluntat de progressar professionalment. El programa de mentoria està certificat per Tipscool i tindrà una durada de tres mesos. Les dones que desitgin apuntar-se a aquest programa han d'enviar un email a l'adreça de correu electrònic: sonia@womeninmobile.org