Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Programa de mentoria per a dones TIC

Publicado el 06/07/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Programa de mentoria per a dones TIC
Programa de mentoria per a dones TIC, por Pexels. Licencia: BY-SA

La comunitat de dones Women in Mobile (WiM) i la startup d’edTech TipSchool llancen un programa de mentoria per donar suport a les professionals del sector tecnològic.

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), actualment només un 26% de les posicions en sector d’alta i mitjana-alta tecnologia estan ocupades per dones. Per pal·liar la situació, el programa respon a la necessitat d'aconseguir la igualtat de gènere en llocs de nivell C en indústries o rols tecnològics. 

La formació va dirigida a dones que rebran el feedback de mentores com la VP Mobile and Conversational AI de Sage, Susana Durán; la Managing Partner de Paocapital i Freelance per a Jevnet i EIT Health, Helena Torras; la CPO de OneBox Tiquet Distribution, Caroline Ragot; o la cofundadora i consultora digital de Jelliby, Anna Buixó Roger. 

L'objectiu és connectar mentores i mentoritzades amb un objectiu en comú: el creixement professional. La mentora descobrirà el talent de la mentorizada i juntes definiran expectatives i pla d'acció d'acord amb els objectius smart. El seguiment serà personalitzat per adaptar-lo a cada persona.

Per cursar aquesta formació, les candidates hauran de formar part de WiM i tenir voluntat de progressar professionalment. El programa de mentoria està certificat per Tipscool i tindrà una durada de tres mesos. Les dones que desitgin apuntar-se a aquest programa han d'enviar un email a l'adreça de correu electrònic: sonia@womeninmobile.org

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.