Red Punto TIC

Tomàs Moré, responsable de conscienciació del Programa Internet Segura de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya
Publicado el 13/10/2020
0
La ciberseguretat és cada vegada més important i davant el repte, el passat divendres 2 d'octubre vam compartir dubtes. Vols conèixer de què vam parlar?
Trobada de ciberseguretat
Publicado el 05/10/2020
0
La ciberseguretat és cada vegada més important i davant el repte, el passat divendres 2 d'octubre vam compartir dubtes. Us apropem els materials de la sessió!
Trobada virtual sobre teletreball
Publicado el 11/05/2020
0
El passat divendres 8 de maig dinamitzadors/es de la xarxa vam compartir experiències, eines, consells i idees sobre com ens estem adaptant a la vida quotidiana amb el teletreball.
El passat dimarts 31 de març dinamitzadors/es, membres de l'Oficina Tècnica i de l'administració pública ens vam trobar virtualment
Publicado el 06/04/2020
0
El passat dimarts 31 de març dinamitzadors/es, membres de l'Oficina Tècnica i de l'administració pública ens vam trobar virtualment per compartir sinergies i solucions comunes durant aquests dies de confinament.
Cartell del servei d'assessorament i suport digital personalitzat del Punt Òmnia CPS Francesc Palau
Publicado el 16/10/2019
0
El Punto Omnia CPS Francesc Palau El Prat ofrece un servicio de asesoramiento y soporte digital personalizado. Cada semana, atenderán tres personas que necesiten apoyo de manera...
Imatge per il·lustrar la notícia sobre publicar activitats al portal web Punt TIC
Publicado el 02/09/2019
0
Llega septiembre y, con él, los Punto TIC llenan de actividades. Cada semana, llegamos a tu buzón con las novedades de la Red Punto TIC y también con noticias destacadas del sector y propuestas de interés y queremos que nos cuentes en primera persona qué actividades y propuestas tienen a su Punto...
Whatsapp a la web de la Xarxa Punt TIC
Publicado el 14/09/2016
0
Esta semana hemos implementado una nueva herramienta que permite socializar los contenidos de la web de Punto TIC en terminales móviles, de una forma muy rápida y sencilla. ¿Quieres saber cómo hacerlo?
Web en anglès de la Xarxa Punt TIC
Publicado el 25/04/2016
0
A partir de esta semana se puede encontrar toda la actualidad de la Xarxa Punt TIC también en inglés y castellano. El portal web pasa a ser multi-idioma con el objetivo de dar mayor proyección internacional a las actividades y proyectos que se desarrollan en la red.
Logotip de la Xarxa Punt TIC
Publicado el 27/06/2014
0
A partir de l'1 de juliol el Teb tornarà a ser un cop més Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC, la xarxa de telecentres de Catalunya.
Imatge del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich.
Publicado el 21/05/2012
0
La Xarxa Punt TIC ha arrencat la celebració del seu desè aniversari coincidint amb el 17 de maig, Dia Mundial d'Internet. Repassem la seva història a través d'alguns dels seus protagonistes.
Suscribirse a Red Punto TIC