tools

Eines, aplicacions i serveis de codi obert per una millor privacitat
Post to 19/10/2020
0
Les eines de codi obert representen un gran ventall d'avantatges respecte a altres opcions. Us deixem una llista d'eines bàsiques que considerem imprescindibles per a millorar la privacitat i el control. Esperem que us serveixin.
Eines de dinamització TIC
Post to 02/06/2020
0
El passat 8 de maig dinamitzadors/es Punt TIC vam compartir eines, consells i idees per dinamitzar activitats durant el confinament. Us mostrem algunes.
Eines de comunicació interna per al teletreball
Post to 18/05/2020
0
El passat 8 de maig dinamitzadors/es Punt TIC vam compartir eines, consells i idees sobre el teletreball. Us mostrem algunes de comunicació interna.
Imatge per il·lustrar els cursos d'estiu informàtic de l'Òmnia Marianao
Post to 04/07/2019
0
The Punt Òmnia Marianao offers, during the whole month of July, free courses to learn different computer tools, Apps or how to use social networks.
Imatge infants jugant amb un ordinador
Post to 06/05/2019
0
Have you ever considered including in your activities and workshops programming tools for children and young people? Do you know the benefits it brings? The tools and the software have advanced a lot in recent years and the methodologies have been adapted to the different teaching models.
Videotrucades grupals amb Skype
Post to 28/07/2014
0
Us proposem diferents eines en línia útils per realitzar videotrucades grupals o webinars.
Logotip Eldy
Post to 30/09/2011
0
Eldy és un programa informàtic gratuït que pretén simplificar l'accés a l'ordinador per a persones grans o que els hi és difícil utilitzar l'ordinador i Internet. La versió en català es pot descarregar des del web de l...
Commutador_adaptat
Post to 19/09/2011
0
La Fundació Televall, de Ribes de Freser, ha fet ús del servei de préstec d'aparells adaptats per tal d'afavorir l'accés a les TIC a persones amb discapacitats i per a la gent gran. 
Post to 26/06/2009
0
Sovint necessitem explicar com funciona un programari o com donar-se d'alta en un determinat servei web. Una de les maneres és el videotutorial: vídeos on es mostren visualment els passos que s'han de seguir per completar la tasca proposada, amb instruccions, en àudio i/o anotacions.
Subscribe to tools