herramientas

Eines, aplicacions i serveis de codi obert per una millor privacitat
Publicado el 19/10/2020
0
Les eines de codi obert representen un gran ventall d'avantatges respecte a altres opcions. Us deixem una llista d'eines bàsiques que considerem imprescindibles per a millorar la privacitat i el control. Esperem que us serveixin.
Eines de dinamització TIC
Publicado el 02/06/2020
0
El passat 8 de maig dinamitzadors/es Punt TIC vam compartir eines, consells i idees per dinamitzar activitats durant el confinament. Us mostrem algunes.
Eines de comunicació interna per al teletreball
Publicado el 18/05/2020
0
El passat 8 de maig dinamitzadors/es Punt TIC vam compartir eines, consells i idees sobre el teletreball. Us mostrem algunes de comunicació interna.
Imatge per il·lustrar els cursos d'estiu informàtic de l'Òmnia Marianao
Publicado el 04/07/2019
0
El Punto Omnia Marianao ofrece durante todo el mes de julio, cursos gratuitos para aprender diferentes herramientas informáticas, Apps o cómo utilizar las redes sociales.
Imatge infants jugant amb un ordinador
Publicado el 06/05/2019
0
¿Se ha planteado incluir dentro sus actividades y talleres herramientas de programación para niños y jóvenes? Sabéis los beneficios que aporta? Las herramientas y los softwares han avanzado mucho en los últimos años y las metodologías se han adaptado a los diferentes modelos de enseñanza.
Videotrucades grupals amb Skype
Publicado el 28/07/2014
0
Us proposem diferents eines en línia útils per realitzar videotrucades grupals o webinars.
Logotip Eldy
Publicado el 30/09/2011
0
Eldy és un programa informàtic gratuït que pretén simplificar l'accés a l'ordinador per a persones grans o que els hi és difícil utilitzar l'ordinador i Internet. La versió en català es pot descarregar des del web de l...
Commutador_adaptat
Publicado el 19/09/2011
0
La Fundació Televall, de Ribes de Freser, ha fet ús del servei de préstec d'aparells adaptats per tal d'afavorir l'accés a les TIC a persones amb discapacitats i per a la gent gran. 
Publicado el 26/06/2009
0
Sovint necessitem explicar com funciona un programari o com donar-se d'alta en un determinat servei web. Una de les maneres és el videotutorial: vídeos on es mostren visualment els passos que s'han de seguir per completar la tasca proposada, amb instruccions, en àudio i/o anotacions.
Suscribirse a herramientas