Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova edició dels Premis Nit de la Robòtica 2019

Posted on 06/09/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica
Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica, for Pexels. 2017. Licence: BY-SA

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 del Col·legi d'Enginyers de Catalunya obre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica, que volen reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica, així com les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic. Es poden presentar candidatures fins el 22 de setembre.

Els premis estableixen dues categories:

  • Premi “Nit de la Robòtica”, guardó que distingeix la persona o persones de casa nostra, amb una destacada trajectòria professional en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica, que hagi contribuït de manera rellevant al desenvolupament d’aquesta tecnologia.
     
  • Premi “Projecte de l’Any”, guardó que reconeix una iniciativa o projecte innovador en qualsevol àmbit de la Robòtica, que promogui el desplegament o implantació de solucions robotitzades a casa nostra.

Qualsevol persona, empresa o institució podrà presentar candidatures, tot i que els candidats al Premi “Nit de la Robòtica” han de ser professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat en el sector i els candidats al Premi “Projecte de l’Any”, projectes duts a terme i/o promoguts durant el darrer any a Catalunya.

El jurat, està format per Pere Homs, Director del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, i Carles Soler, secretari, tres membres del Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 i els guardonats en l’edició anterior.

Les inscripcions estan obertes fins el 22 de setembre i es poden presentaran mitjançat correu electrònic a l’adreça info@coneixement.eic.cat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.