Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica
Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica. Autor: Pexels. 2017. Licencia: BY-SA.

Els premis estableixen dues categories:

  • Premi “Nit de la Robòtica”, guardó que distingeix la persona o persones de casa nostra, amb una destacada trajectòria professional en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica, que hagi contribuït de manera rellevant al desenvolupament d’aquesta tecnologia.
     
  • Premi “Projecte de l’Any”, guardó que reconeix una iniciativa o projecte innovador en qualsevol àmbit de la Robòtica, que promogui el desplegament o implantació de solucions robotitzades a casa nostra.

Qualsevol persona, empresa o institució podrà presentar candidatures, tot i que els candidats al Premi “Nit de la Robòtica” han de ser professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat en el sector i els candidats al Premi “Projecte de l’Any”, projectes duts a terme i/o promoguts durant el darrer any a Catalunya.

El jurat, està format per Pere Homs, Director del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, i Carles Soler, secretari, tres membres del Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 i els guardonats en l’edició anterior.

Les inscripcions estan obertes fins el 22 de setembre i es poden presentaran mitjançat correu electrònic a l’adreça info@coneixement.eic.cat.