El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 del Col·legi d'Enginyers de Catalunya obre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica, que volen reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica, així com les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic. Es poden presentar candidatures fins el 22 de setembre.

Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica
Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica. Autor: Pexels. 2017. Llicència: BY-SA.

Els premis estableixen dues categories:

  • Premi “Nit de la Robòtica”, guardó que distingeix la persona o persones de casa nostra, amb una destacada trajectòria professional en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica, que hagi contribuït de manera rellevant al desenvolupament d’aquesta tecnologia.
     
  • Premi “Projecte de l’Any”, guardó que reconeix una iniciativa o projecte innovador en qualsevol àmbit de la Robòtica, que promogui el desplegament o implantació de solucions robotitzades a casa nostra.

Qualsevol persona, empresa o institució podrà presentar candidatures, tot i que els candidats al Premi “Nit de la Robòtica” han de ser professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat en el sector i els candidats al Premi “Projecte de l’Any”, projectes duts a terme i/o promoguts durant el darrer any a Catalunya.

El jurat, està format per Pere Homs, Director del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, i Carles Soler, secretari, tres membres del Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 i els guardonats en l’edició anterior.

Les inscripcions estan obertes fins el 22 de setembre i es poden presentaran mitjançat correu electrònic a l’adreça info@coneixement.eic.cat.