Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada Escola de profes: Desenvolupant la competència digital docent de profe a profe

16/02/2019
de 08:30 a 18:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Tres alumnes treballant davant un ordinador portàtil
La Jornada Escola de profes tindrà lloc dissabte 16 de febrer. Source: Microsoft. Licence: Tots els drets reservats

La jornada, organitzada per l'associació Espiral i Microsoft, s'adreça al professorat que vulgui potenciar l'ús de la tecnologia a l'aula. Es tracta d'una formació gratuïta de 10 hores de durada. Les places són limitades i la inscripció es farà sota acceptació de perfil.

La jornada tindrà lloc dissabte 16 de febrer, de 8.30 a 18.30 hores, a l'Espai Bital (C/ José Agustín Goytisolo, 22-28. L'Hospitalet de Llobregat).

Els i les participants hi podran descobrir com potenciar l'ús de la tecnologia a l'aula, en un entorn de profe a profe, i en el qual desenvolupar les competències digitals que permetin als i a les docents del segle XXI millorar la seva pràctica educativa. Hi podran millorar el seu desenvolupament professional continu amb experiències d'aula i propostes educatives englobades en les cinc competències desenvolupades pel Ministerio de Educación a través de l’INTEF (INTEF (2017). Marc Comú de Competència Digital Docent – Setembre 2017), que els permetin dur a terme un canvi metodològic en l'educació.

Espiral lliurarà un certificat per 10 hores de formació als assistents de l'esdeveniment. A més, els i les participants rebran un certificat de Microsoft que els acreditarà com a Certified Microsoft Innovative Educators, un diploma que reconeix al professors/ores capaços d’innovar amb les tecnologies de Microsoft a les aules.

Podeu consultar el programa i fer la inscripció en aquest enllaç. Les places són limitades i la inscripció es farà sota acceptació de perfil. La inscripció és gratuïta i inclou l'esmorzar i el dinar.

Detalls del curs

Date: 
Saturday, 16 February, 2019 - 08:30 to 18:30
Place:
Espai Bital
C/ José Agustín Goytisolo, 22 L'Hospitalet de Llobregat

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.