Tres alumnes treballant davant un ordinador portàtil
La Jornada Escola de profes tindrà lloc dissabte 16 de febrer.

La jornada tindrà lloc dissabte 16 de febrer, de 8.30 a 18.30 hores, a l'Espai Bital (C/ José Agustín Goytisolo, 22-28. L'Hospitalet de Llobregat).

Els i les participants hi podran descobrir com potenciar l'ús de la tecnologia a l'aula, en un entorn de profe a profe, i en el qual desenvolupar les competències digitals que permetin als i a les docents del segle XXI millorar la seva pràctica educativa. Hi podran millorar el seu desenvolupament professional continu amb experiències d'aula i propostes educatives englobades en les cinc competències desenvolupades pel Ministerio de Educación a través de l’INTEF (INTEF (2017). Marc Comú de Competència Digital Docent – Setembre 2017), que els permetin dur a terme un canvi metodològic en l'educació.

Espiral lliurarà un certificat per 10 hores de formació als assistents de l'esdeveniment. A més, els i les participants rebran un certificat de Microsoft que els acreditarà com a Certified Microsoft Innovative Educators, un diploma que reconeix al professors/ores capaços d’innovar amb les tecnologies de Microsoft a les aules.

Podeu consultar el programa i fer la inscripció en aquest enllaç. Les places són limitades i la inscripció es farà sota acceptació de perfil. La inscripció és gratuïta i inclou l'esmorzar i el dinar.

Cuando

Donde

Espai Bital
C/ José Agustín Goytisolo, 22
08908