Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocada la 16a edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà

Posted on 26/10/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Lliurament del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2017
La data límit per participar en el Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2018 és el 21 de desembre de 2018, for Consell Comarcal Pallars Jussà. 2017. Licence: Tots els drets reservats

El certamen, convocat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà a través de l'Oficina Jove, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades a la comarca del Pallars Jussà impulsades per joves de fins a 40 anys. Està dotat de 1.500 euros i la data límit per participar-hi serà el 21 de desembre de 2018.

El Premi Jove Emprenedor/a 2018 busca fomentar l'esperit d'empresa entre els i les joves de la comarca amb idees innovadores i alhora facilitar-los la posada en marxa dels seus negocis. Així, el premi s'atorgarà al projecte empresarial més innovador, amb més potencialitat de creixement de negoci i que potenciï la creació de riquesa i de llocs de treball.

Hi podran participar tots aquells projectes empresarials endegats al Pallars Jussà, el titular o titulars dels quals tinguin fins a 40 anys. Si es tracta d’una societat o cooperativa, la majoria dels seus integrants hauran de complir aquest requisit.

El jurat estarà format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca, del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal i de tècnics de la Direcció General de Joventut.

El període per presentar els projectes tanca el 21 de desembre de 2018.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.