El certamen, convocat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà a través de l'Oficina Jove, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades a la comarca del Pallars Jussà impulsades per joves de fins a 40 anys. Està dotat de 1.500 euros i la data límit per participar-hi serà el 21 de desembre de 2018.

Lliurament del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2017
La data límit per participar en el Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2018 és el 21 de desembre de 2018. Autor: Consell Comarcal Pallars Jussà. 2017. Licencia: Todos los derechos reservados.

El Premi Jove Emprenedor/a 2018 busca fomentar l'esperit d'empresa entre els i les joves de la comarca amb idees innovadores i alhora facilitar-los la posada en marxa dels seus negocis. Així, el premi s'atorgarà al projecte empresarial més innovador, amb més potencialitat de creixement de negoci i que potenciï la creació de riquesa i de llocs de treball.

Hi podran participar tots aquells projectes empresarials endegats al Pallars Jussà, el titular o titulars dels quals tinguin fins a 40 anys. Si es tracta d’una societat o cooperativa, la majoria dels seus integrants hauran de complir aquest requisit.

El jurat estarà format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca, del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal i de tècnics de la Direcció General de Joventut.

El període per presentar els projectes tanca el 21 de desembre de 2018.