Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació de tardor

Posted on 20/09/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Fotografia de la presentació de la programació de #gòTICtardor18
El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació de tardor, for Ajuntament de Tàrrega. 2018. Licence: Tots els drets reservats

Ho ha fet amb un acte que ha aplegat a una quarantena de persones i que ha comptat amb la participació de Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Joan Palou, regidor d'Acció Social, Treball i Família; i Ramon Oromí, dinamitzador del centre. El 25 i 26 de setembre es podran fer les inscripcions de manera presencial.

La programació #gòTICtardor18 inclou cursos d'iniciació a la informàtica i a Internet, d'eines web i mòbils per millorar la productivitat i la gestió de la informació, de fulls de càlcul amb Sheets de Google i d'edició de fotos amb Gimp. Per a les persones en procés de recerca de feina s'ofereix un curs de millora de l'ocupabilitat amb ajuda de les TIC.

També es proposen dues càpsules força originals: una amb motiu del Dia del Troll (19 d'octubre), que reflexionarà sobre les bones maneres a Internet i una altra pel Black Friday (23 de novembre), amb l'objectiu de conèixer el funcionament de les botigues virtuals, els sistemes de pagament i consells per comprar en línia de manera segura.

Completen l'oferta les franges setmanals d'accés i pràctica lliure, les d'acompanyament personalitzat i l'inici de la 16a temporada del gòTIC a Ràdio Tàrrega, espai setmanal en què es repassa l'actualitat tecnològica i es proposen recursos web i aplicacions mòbils.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.