Fotografia de la presentació de la programació de #gòTICtardor18
El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació de tardor. Autor: Ajuntament de Tàrrega. 2018. Llicència: Tots els drets reservats.

La programació #gòTICtardor18 inclou cursos d'iniciació a la informàtica i a Internet, d'eines web i mòbils per millorar la productivitat i la gestió de la informació, de fulls de càlcul amb Sheets de Google i d'edició de fotos amb Gimp. Per a les persones en procés de recerca de feina s'ofereix un curs de millora de l'ocupabilitat amb ajuda de les TIC.

També es proposen dues càpsules força originals: una amb motiu del Dia del Troll (19 d'octubre), que reflexionarà sobre les bones maneres a Internet i una altra pel Black Friday (23 de novembre), amb l'objectiu de conèixer el funcionament de les botigues virtuals, els sistemes de pagament i consells per comprar en línia de manera segura.

Completen l'oferta les franges setmanals d'accés i pràctica lliure, les d'acompanyament personalitzat i l'inici de la 16a temporada del gòTIC a Ràdio Tàrrega, espai setmanal en què es repassa l'actualitat tecnològica i es proposen recursos web i aplicacions mòbils.