Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

ALL DIGITAL Summit 2018

From 18/10/2018 - 08:00
to 19/10/2018 - 14:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de l'ALL DIGITAL Summit 2018 2018
ALL DIGITAL Summit 2018 tindrà lloc a Brussel·les, el 18 i 19 d'octubre. Source: All Digital. Licence: Tots els drets reservats

Els dies 18 i 19 d'octubre de 2018, la xarxa ALL DIGITAL celebrarà la seva 11a cimera anual sota el títol 'Viatge digital: De la inclusió a l'apoderament'. Tindrà lloc a Brussel·les i serà coorganitzat amb l'organització belga MAKS vzw.

L'ALL DIGITAL Summit 2018 reunirà a 200 líders de xarxes i organitzacions que treballen per millorar les habilitats digitals de la ciutadania europea.

La cimera proposarà i debatrà idees i solucions per fer front als reptes de donar suport a la ciutadania amb el seu viatge digital, en un paisatge social i tecnològic canviant. Explorarà el paper important de les habilitats digitals per millorar l'alfabetització mediàtica, l'educació global de la ciutadania, la integració de les persones migrades i refugiades, la protecció dels drets humans i la sensibilització, abordant els problemes socials d'una manera intel·ligent i inclusiva.

Els i les participants discutiran el paper dels centres de competència digital en l'ensenyament de les competències digitals i cíviques i com poden treballar conjuntament amb organitzacions d'educació i formació, autoritats públiques, empreses, responsables polítics, actors d'inclusió social, organitzacions culturals, altres organitzacions de la societat civil i els mateixos aprenents per crear ponts entre tots aquests sectors.

Exploraran i compartiran aquests nous enfocaments en una varietat de grups de discussió, tallers i sessions plenàries. També tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes a la sessió 'Project Lightning Talks' i al mercat de projectes. 

La tarda del 18 d'octubre, es realitzarà l'acte de lliurament dels Premis ALL DIGITAL 2018.
 

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 18 October, 2018 - 08:00 to Friday, 19 October, 2018 - 14:30
Place:
NH Brussels Bloom
Rue Royale – Koningsstraat, 250 Brussel·les

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.