Cartell de l'ALL DIGITAL Summit 2018 2018
ALL DIGITAL Summit 2018 tindrà lloc a Brussel·les, el 18 i 19 d'octubre.

L'ALL DIGITAL Summit 2018 reunirà a 200 líders de xarxes i organitzacions que treballen per millorar les habilitats digitals de la ciutadania europea.

La cimera proposarà i debatrà idees i solucions per fer front als reptes de donar suport a la ciutadania amb el seu viatge digital, en un paisatge social i tecnològic canviant. Explorarà el paper important de les habilitats digitals per millorar l'alfabetització mediàtica, l'educació global de la ciutadania, la integració de les persones migrades i refugiades, la protecció dels drets humans i la sensibilització, abordant els problemes socials d'una manera intel·ligent i inclusiva.

Els i les participants discutiran el paper dels centres de competència digital en l'ensenyament de les competències digitals i cíviques i com poden treballar conjuntament amb organitzacions d'educació i formació, autoritats públiques, empreses, responsables polítics, actors d'inclusió social, organitzacions culturals, altres organitzacions de la societat civil i els mateixos aprenents per crear ponts entre tots aquests sectors.

Exploraran i compartiran aquests nous enfocaments en una varietat de grups de discussió, tallers i sessions plenàries. També tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes a la sessió 'Project Lightning Talks' i al mercat de projectes. 

La tarda del 18 d'octubre, es realitzarà l'acte de lliurament dels Premis ALL DIGITAL 2018.
 

Quan

On

NH Brussels Bloom
Rue Royale – Koningsstraat, 250
1210