Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Compartim les presentacions de la IX Jornada Punt TIC i Presó

Posted on 02/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
 Jesús Arbués al taller que va fer a la IX Jornada Punt TIC i Presó
Jesús Arbués va fer un taller de realitat virtual a la IX Jornada Punt TIC i Presó, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2018. Licence: Tots els drets reservats

Un centenar de persones ens vam trobar el passat 6 de juny a la IX Jornada Punt TIC i Presó. Algunes vau demanar les presentacions dels i de les ponents. Les hem recopilat i compartit al portal de la jornada, on també trobareu diversos vídeos i imatges.

La IX Jornada Punt TIC i Presó va ser molt profitosa per a les persones dinamitzadores que hi van assistir. Des de llavors, hem fet un recull de piulades, la galeria de fotografies de la trobada i un vídeo resum. Ara, us compartim les presentacions dels i de les ponents, tant la de la conferència inaugural d'Oriol Ripoll, com les dels tallers que es van realitzar després.

Vam aprofitar la trobada per entrevistar alguns dels i les participants. Així, us animem a mirar aquest vídeo on la Lídia Santiago, dinamitzadora digital del Punt TIC-Òmnia de Torrelles de Llobregat, ens explica la seva experiència amb la creació digital.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.