Logotip dels ALL DIGITAL Awards
Fins al 31 de juliol es pot participar als ALL DIGITAL Awards. Author: ALL DIGITAL. License: All rights reserved.

ALL DIGITAL convoca aquests premis per reconèixer els èxits d'individus i organitzacions d'Europa que apropen apropar a la ciutadania els beneficis i les oportunitats creades per la transformació digital. Milers de persones i centenars d'organitzacions arreu d'Europa treballen cada dia amb aquest objectiu. Els ALL DIGITAL Awards pretenen reconèixer la seva innovació, dedicació i el paper inspirador que tenen per a moltes persones.

Els premis compten amb quatre categories i un reconeixement especial:

Tant organitzacions i com persones individuals poden presentar candidatures. Per fer-ho, cal que treballin en Europa en l'àmbit de la millora de les habilitats digitalsLes candidatures s'han de completar en anglès i es presenten a través de formularis en línia com a molt tard el 31 de juliol de 2018.

Un jurat valorarà les candidatures en funció d'un conjunt de criteris i triarà tres finalistes en cadascuna. Els/les guanyadors/ores de totes les categories menys la de dinamitzador/a digital seran seleccionats pel jurat. En canvi, les tres persones finalistes de la categoria de millor dinamitzador/a digital entraran en una votació pública en línia, que es desenvoluparà de l'1 al 31 d'agost.

L'acte de lliurament dels premis se celebrarà a Brussel·les, Bèlgica, el 18 d'octubre de 2018, en el marc de l'ALL DIGITAL Summit. Els i les finalistes de cada categoria seran convidats/des a participar en aquesta trobada, que es desenvoluparà el 18 i 19 d'octubre. Tots els i les finalistes tindran dret a allotjament gratuït i els/les guanyadors/ores també tindran les despeses de viatge (fins a 300 euros) cobertes per ALL DIGITAL. En la categoria dels premis BRIGHTS, tots els/les guanyadors/ores nacionals (dues persones de cada país del projecte) tindran les despeses (allotjament per a 2 nits i viatges) cobertes pel projecte BRIGHTS.

Per a més informació, pots consultar les bases de la convocatòria.