Si et presentes als ALL DIGITAL Awards explicant la tasca que realitzes, això serà possible. A més, podràs viatjar a Brussel·les per participar en l'ALL DIGITAL Summit i recollir el premi. També existeixen altres categories: "changemaker" digital, projecte en cooperació, recurs digital i història digital sobre ciutadania global. El període per presentar candidatures tanca el 31 de juliol.

Logotip dels ALL DIGITAL Awards
Fins al 31 de juliol es pot participar als ALL DIGITAL Awards. Autor: ALL DIGITAL. Llicència: Tots els drets reservats.

ALL DIGITAL convoca aquests premis per reconèixer els èxits d'individus i organitzacions d'Europa que apropen apropar a la ciutadania els beneficis i les oportunitats creades per la transformació digital. Milers de persones i centenars d'organitzacions arreu d'Europa treballen cada dia amb aquest objectiu. Els ALL DIGITAL Awards pretenen reconèixer la seva innovació, dedicació i el paper inspirador que tenen per a moltes persones.

Els premis compten amb quatre categories i un reconeixement especial:

Tant organitzacions i com persones individuals poden presentar candidatures. Per fer-ho, cal que treballin en Europa en l'àmbit de la millora de les habilitats digitalsLes candidatures s'han de completar en anglès i es presenten a través de formularis en línia com a molt tard el 31 de juliol de 2018.

Un jurat valorarà les candidatures en funció d'un conjunt de criteris i triarà tres finalistes en cadascuna. Els/les guanyadors/ores de totes les categories menys la de dinamitzador/a digital seran seleccionats pel jurat. En canvi, les tres persones finalistes de la categoria de millor dinamitzador/a digital entraran en una votació pública en línia, que es desenvoluparà de l'1 al 31 d'agost.

L'acte de lliurament dels premis se celebrarà a Brussel·les, Bèlgica, el 18 d'octubre de 2018, en el marc de l'ALL DIGITAL Summit. Els i les finalistes de cada categoria seran convidats/des a participar en aquesta trobada, que es desenvoluparà el 18 i 19 d'octubre. Tots els i les finalistes tindran dret a allotjament gratuït i els/les guanyadors/ores també tindran les despeses de viatge (fins a 300 euros) cobertes per ALL DIGITAL. En la categoria dels premis BRIGHTS, tots els/les guanyadors/ores nacionals (dues persones de cada país del projecte) tindran les despeses (allotjament per a 2 nits i viatges) cobertes pel projecte BRIGHTS.

Per a més informació, pots consultar les bases de la convocatòria.