Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

7a edició dels Premis Innovacat

Posted on 13/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
7a edició dels Pemis Innovacat
7a edició dels Pemis Innovacat, for Pemis Innovacat. Licence: Tots els drets reservats

L'Ajuntament de Manlleu, en col·laboració amb diverses empreses, convoca la setena edició dels Premis Innovacat, que busquen estimular el sector empresarial del territori. S'adrecen a les empreses d’Osona i a aquelles que aportin valor afegit a la comarca.

Concretament, cerquen empreses del territori generadores d’ocupació i de riquesa, tant per a les persones com per al territori, empreses que tenen i tindran un paper clau en la dinamització del país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural. La convocatòria arriba enguany a la setena edició. En les sis edicions anteriors s'han presentat 238 projectes.

Els Premis Innovacat estan convocats per l’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Quadpack i Seidor. L’objectiu és "estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per a l’osonenca".

Es lliuraran dos premis:

  • Premi Empresa Jove + Viatge Innovacat: Premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de 12.000€.
  • Premi Empresa Avança + Viatge Innovacat: Premi a l’empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000€.

El termini per presentar-hi propostes acaba a les 15.00 hores del dia 30 d’abril.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.