7a edició dels Pemis Innovacat
7a edició dels Pemis Innovacat. Autor: Pemis Innovacat. Llicència: Tots els drets reservats.

Concretament, cerquen empreses del territori generadores d’ocupació i de riquesa, tant per a les persones com per al territori, empreses que tenen i tindran un paper clau en la dinamització del país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural. La convocatòria arriba enguany a la setena edició. En les sis edicions anteriors s'han presentat 238 projectes.

Els Premis Innovacat estan convocats per l’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Quadpack i Seidor. L’objectiu és "estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per a l’osonenca".

Es lliuraran dos premis:

  • Premi Empresa Jove + Viatge Innovacat: Premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de 12.000€.
  • Premi Empresa Avança + Viatge Innovacat: Premi a l’empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000€.

El termini per presentar-hi propostes acaba a les 15.00 hores del dia 30 d’abril.