Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

YouRock, una de les innovacions sobre ocupació juvenil que es presentaran a l'esdeveniment ACSI

Posted on 16/11/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Presentació d'innovacions per a la inclusió social de la iniciativa Accelerating Change for Social Inclusion
Presentació d'innovacions per a la inclusió social de la iniciativa Accelerating Change for Social Inclusion, for UpSocial. Licence: Tots els drets reservats

El 21 i 22 de novembre es presentaran a Barcelona diverses innovacions per a la inclusió social, en el marc de la iniciativa "Accelerating Change for Social Inclusion". Una d'elles serà la plataforma YouRock, una xarxa social laboral pensada per a joves. La cooperativa Colectic (abans el Teb) i la xarxa ALL DIGITAL van col·laborar en la creació d'aquest portal.

Accelerating Change for Social Inclusion és un projecte per treballar conjuntament amb ciutats europees en la identificació de tres reptes socials comuns, buscar les respostes més eficaces i escalables, i explorar individualment la seva implantació en l’àmbit local. L'Ajuntament de Barcelona hi participa i el 21 i 22 de novembre organitza unes jornades al voltant de la iniciativa.

La ciutat de Barcelona està explorant les possibilitats d'implantació local d'innovacions amb resultats provats per accelerar la inclusió social de col·lectius vulnerables. A les jornades del 21 i 22 de novembre se'n presentaran nou iniciatives seleccionades. Dimarts 21 estarà dedicat a les presentacions d'innovacions per millorar les oportunitats de la infància en risc d'exclusió i el dimecres 22 a les innovacions per millorar les oportunitats d'ocupació juvenil i persones a l'atur de llarga durada.

Un dels projectes per promoure l'ocupació juvenil que s'hi podrà conèixer és YouRock, plataforma que representa una oportunitat per al diagnòstic de les competències personals i per a descobrir el currículum ocult dels i de les joves. YouRock pretén ser una xarxa social per a l'ocupabilitat, on els/les joves poden exposar el seu currículum competencial i també les seves habilitats digitals. Està dirigida a joves amb poca o cap experiència laboral i afavoreix el contacte entre ells i elles. La plataforma ha estat traduïda a 15 idiomes diferents (entre elles el català i el castellà) i compta amb el suport de la Unió Europea i d'organitzacions socials i centres digitals d'arreu Europa.

Les encarregades de donar a conèixer els projectes seran les persones que les lideren, per tant, les presentacions es faran en anglès. Hi haurà disponible, però, traducció simultània al català.

Per a més informació podeu consultar el programa dels dos dies. La participació en els actes és lliure i gratuïta, amb confirmació d'assistència. La inscripció es pot fer a través d'aquests enllaços:

Attachments: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.