Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com celebrareu l'Scratch Day 2017?

Posted on 13/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Celebra el desè aniversari d'Scratch organitzant una activitat Scratch Day 2017!
Celebra el desè aniversari d'Scratch organitzant una activitat Scratch Day 2017!, for Pàgina de Facebook d'Scratch. 2017. Licence: Tots els drets reservats

La plataforma lliure de programació en línia per a infants i joves anima la seva comunitat a realitzar una activitat durant el mes de maig per celebrar l'Scratch Day (Dia de l'Scratch). Enguany, a més a més, Scratch fa 10 anys i hi ha doble motiu de celebració.

Scratch Day és una xarxa global d'esdeveniments que celebren Scratch. Aquestes trobades reuneixen a persones joves de la comunitat de la plataforma de programació per compartir projectes, aprendre uns dels altres i donar la benvinguda a nous membres. Enguany les celebracions s'estan fent durant el mes de maig, tot coincidint amb el desè aniversari d'aquest projecte.

A la plana web de la iniciativa trobareu un mapa amb les més de 200 activitats programades fins al moment. Podeu participar en aquestes o bé organitzar-ne una pròpia. Simplement us cal pensar què, com i on voleu fer i registrar l'esdeveniment a l'espai web de l'Scratch Day. La persona que doni d'alta l'activitat haurà de ser major de 18 anys i registrar-se com a organitzador/a.

Amb motiu del desè aniversari d'Scratch, demanen a la comunitat enviar vídeos utilitzant aquesta plataforma. Amb tot el material rebut crearan un vídeo dels 10 anys del projecte. Els vídeos es poden enviar al correu scratchday[arrova]scratch.mit.edu.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.