Celebra el desè aniversari d'Scratch organitzant una activitat Scratch Day 2017!
Celebra el desè aniversari d'Scratch organitzant una activitat Scratch Day 2017!. Autor: Pàgina de Facebook d'Scratch. 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

Scratch Day és una xarxa global d'esdeveniments que celebren Scratch. Aquestes trobades reuneixen a persones joves de la comunitat de la plataforma de programació per compartir projectes, aprendre uns dels altres i donar la benvinguda a nous membres. Enguany les celebracions s'estan fent durant el mes de maig, tot coincidint amb el desè aniversari d'aquest projecte.

A la plana web de la iniciativa trobareu un mapa amb les més de 200 activitats programades fins al moment. Podeu participar en aquestes o bé organitzar-ne una pròpia. Simplement us cal pensar què, com i on voleu fer i registrar l'esdeveniment a l'espai web de l'Scratch Day. La persona que doni d'alta l'activitat haurà de ser major de 18 anys i registrar-se com a organitzador/a.

Amb motiu del desè aniversari d'Scratch, demanen a la comunitat enviar vídeos utilitzant aquesta plataforma. Amb tot el material rebut crearan un vídeo dels 10 anys del projecte. Els vídeos es poden enviar al correu scratchday[arrova]scratch.mit.edu.