Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

I Hackathon Ciutadana de Dades Obertes

From 16/09/2016 - 15:00
to 18/09/2016 - 15:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
I Hackathon de Dades Obertes
I Hackathon de Dades Obertes. Source: Barcelona Lab. Licence: Tots els drets reservats

La salut, els serveis de barri i la cultura de barri seran alguns dels temes principals sobre els quals girarà la primera hackathon ciudadana de dades obertes, que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre a Fabra i Coats, al barri barceloní de Sant Andreu.

Seran 3 dies en que programadors, dissenyadors, activistes, associacions i tota persona interessada a millorar el dia a dia dels barcelonins no només tindran a l’abast diversos conjunts de dades, sinó que podran fer-los servir per proposar millores que impactin sobre les necessitats de la ciutadania.
 
Com és habitual a qualsevol hackathon, els assistents s’organitzaran en grups de treball per avançar en el plantejament i el desenvolupament de solucions per als reptes proposats. L’accés és obert a tothom, amb inscripció prèvia abans del 14 de setembre, i s’aconsella presentar-s’hi amb un ordinador. Hi haurà dues àrees de treball diferenciades: la zona d’ideació i prototipatge i un espai dedicat a la inspiració. En aquest segon diversos mentors i experts impartiran microxerrades i oferiran suport i recursos relacionats amb les dades obertes als participants.
 
A banda, els equips comptaran amb suport tècnic, d’experiència d’usuari i finançament per facilitar la posada en marxa de l’aplicació o la solució que treballin.

Aquesta hackathon forma part del projecte europeu Open4Citizens, en què també participen Milà, Karlstad, Copenhaguen i Rotterdam. L’objectiu d’aquesta iniciativa és trobar nous usos a les dades obertes que repercuteixin en la ciutadania i posar en marxa, a cada ciutat, un laboratori de dades obertes per tal de facilitar que els ciutadans pugui desenvolupar noves aplicaciones basades en dades.

Detalls del curs

Date: 
Friday, 16 September, 2016 - 15:00 to Sunday, 18 September, 2016 - 15:00
Place:
Fabra i Coats
Carrer Sant Adrià, 20 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.