Procés de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2011
Procés de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2011.

En aquesta quarta edició dels Premis Blocs Catalunya participen prop de 460 blocs, agrupats segons perfils (Corporatius, personals, professionals) i categories temàtiques.

A la llista de blocs trobareu alguns noms familiars, com ara, la plataforma Receptes.cat, que alguns Òmnia fan servir per compartir receptes, i Fem barri - Des de l'Òmnia del Barri Antic de Valls, que desenvolupa un grup de participants de l'Òmnia amb la voluntat de dinamitzar el Barri Antic de Valls a través de les TIC.

El procés de votació està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, però per fer-ho cal registrar-se com a usuari a la plana web de STIC.CAT. Un cop registrat, es pot accedir al taulell de votació del Premis Blocs 2011, on es poden veure les 12 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils. Es pot donar un vot per cada categoria temàtica independentment de si es tracta d’un bloc personal, professional o corporatiu.

El nombre total de vots assolits determinarà els finalistes de cada categoria. El resultat final, però, el decidirà el jurat del certamen, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors/ores d’anteriors edicions.

La gala de lliurament de premis es farà l’1 d’octubre a la Seu d’Urgell.