Conferència “Infraestructures digitals per a l’emprenedoria i el desenvolupament local” dins la Mobile Week Pirineus 2020 a l'Alta Ribagorça
Conferència “Infraestructures digitals per a l’emprenedoria i el desenvolupament local” dins la Mobile Week Pirineus 2020 a l'Alta Ribagorça. Author: Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. 2020. License: BY-SA.

L’acte, celebrat durant el matí a El Pont de Suert, ha comptat amb la benvinguda de la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, i amb la intervenció de na Cristina Campillo, subdirectora general d’Infraestructures Digitals i Comunicacions Electròniques de la Generalitat de Catalunya; n'Ivan Bertran, Assessor de la Diputació de Lleida i l'Arnau Orriols de Wicat, l'operadora de telefonia, mòbil i internet al Pirineu.

Aconseguir la igualtat de condicions en preus i serveis en relació a les grans capitals, millorar l’oferta d’operadors i implementar noves connexions de futur són alguns dels objectius que des de la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya s’han marcat pels propers anys.