Logotip del projecte europeu Fit4jobs
Logotip del projecte europeu Fit4jobs.

Dins del marc del projecte europeu Fit4jobs, que rep el suport i el cofinançament de la Comissió Europea, et proposem un pla de formació de 13 setmanes de durada en tecnologies i competències transversals, per tal que adquireixis els coneixements bàsics per començar a treballar. Una vegada finalitzat el període formatiu, tindràs la possibilitat d’incorporar-te en una de les empreses líders en el sector de les noves tecnologies. Aquesta formació s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys.

Per ampliar la informació i poder-te inscriure al procés de selecció s’ha organitzat una sessió informativa que tindrà lloc dimarts 28 d'abril, de 9.30 a 12.30 hores, a la sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690 de Barcelona). Et pots inscriure a la sessió informativa emplenant aquest formulari.

Recorda les dades de la sessió informativa:

Dia: 28 d’abril
Hora: de 9.30 a 12.30 hores
Lloc: Sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690 de Barcelona)

Enllaç al formulari d'inscripció

 

Què és Fit4jobs?

Fit4jobs ve a donar resposta a l'objectiu principal de la Grand Coalition for digital jobs de capacitar a joves de la Unió Europea per facilitar la seva inserció al mercat laboral. L'objectiu és transferir el model de "Formació per a l'Ocupació" que es porta desenvolupant a Irlanda amb gran èxit des de fa 12 anys.

Per això, la iniciativa irlandesa FIT (Fast Track to IT) lidera un consorci d'entitats de Grècia, Espanya, Portugal, Letònia i Lituània amb el suport en la coordinació de l'associació Telecentre-Europe perquè cada país participant engegui un pilot de "Formació per a l'Ocupació".

El projecte inclou les següents tasques i objectius principals:

  • Identificar i seleccionar candidats.
  • Col·laborar amb empreses per especificar els plans d'estudi.
  • Oferir formació en tecnologies i habilitats socials segons les necessitats de l'empresa.
  • Facilitar una experiència laboral d'1 o 2 setmanes a l'alumnat del curs.
  • Inserir a joves al mercat laboral.