El projecte europeu Fit4jobs ofereix als joves l'oportunitat de formar-se i accedir a un lloc de treball en les empreses líders del sector TIC. Dimarts, 28 d'abril, Barcelona acollirà una sessió informativa sobre una formació de 13 setmanes de durada que començarà aviat.

Logotip del projecte europeu Fit4jobs
Logotip del projecte europeu Fit4jobs.

Dins del marc del projecte europeu Fit4jobs, que rep el suport i el cofinançament de la Comissió Europea, et proposem un pla de formació de 13 setmanes de durada en tecnologies i competències transversals, per tal que adquireixis els coneixements bàsics per començar a treballar. Una vegada finalitzat el període formatiu, tindràs la possibilitat d’incorporar-te en una de les empreses líders en el sector de les noves tecnologies. Aquesta formació s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys.

Per ampliar la informació i poder-te inscriure al procés de selecció s’ha organitzat una sessió informativa que tindrà lloc dimarts 28 d'abril, de 9.30 a 12.30 hores, a la sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690 de Barcelona). Et pots inscriure a la sessió informativa emplenant aquest formulari.

Recorda les dades de la sessió informativa:

Dia: 28 d’abril
Hora: de 9.30 a 12.30 hores
Lloc: Sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690 de Barcelona)

Enllaç al formulari d'inscripció

 

Què és Fit4jobs?

Fit4jobs ve a donar resposta a l'objectiu principal de la Grand Coalition for digital jobs de capacitar a joves de la Unió Europea per facilitar la seva inserció al mercat laboral. L'objectiu és transferir el model de "Formació per a l'Ocupació" que es porta desenvolupant a Irlanda amb gran èxit des de fa 12 anys.

Per això, la iniciativa irlandesa FIT (Fast Track to IT) lidera un consorci d'entitats de Grècia, Espanya, Portugal, Letònia i Lituània amb el suport en la coordinació de l'associació Telecentre-Europe perquè cada país participant engegui un pilot de "Formació per a l'Ocupació".

El projecte inclou les següents tasques i objectius principals:

  • Identificar i seleccionar candidats.
  • Col·laborar amb empreses per especificar els plans d'estudi.
  • Oferir formació en tecnologies i habilitats socials segons les necessitats de l'empresa.
  • Facilitar una experiència laboral d'1 o 2 setmanes a l'alumnat del curs.
  • Inserir a joves al mercat laboral.