Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació digital a les biblioteques de Granollers

Posted on 21/09/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Inscripció d'activitats a les biblioteques de Granollers
Inscripció d'activitats a les biblioteques de Granollers, for Biblioteques de Granollers. 2020. Licence: Tots els drets reservats

Les biblioteques de Granollers obren les inscripcions al seu programa formatiu. Inclou tallers digitals 7-14 anys, cursos d’alfabetització digital bàsica, grups d’aprenentatge per a adults i cursos de preparació per a l’ACTIC.

Ja està obert el període d'inscripció a les formacions en competències digitals de les biblioteques de Granollers, adreçades a infants, joves i adults, i per a tots els nivells. Totes les activitats són gratuïtes i amb places limitades. N’hi ha de virtuals i totes les presencials estan adaptades a les normatives de seguretat com a conseqüència de la COVID-19.

L’aprenentatge temàtic s’ha organitzat en diversos grups d’aprenentatge, que permetran als participants adquirir nous coneixements i habilitats digitals de manera progressiva, a partir de l’experiència i la participació activa. Es posarà èmfasi a potenciar la creativitat, la curiositat, la reflexió i l’esperit crític. Es tractaran les gestions per internet, la identitat digital i la protecció a la xarxa, la cultura maker, les xarxes socials, les noves realitats digitals i el disseny de continguts digitals.

A més de les diverses formacions, les biblioteques ofereixen el servei gratuït Aula Digital Oberta, un espai de suport a l'autoaprenentatge de les competències digitals amb l’ajuda personalitzada d’un dinamitzador i que permet practicar progressivament els temes digitals que més interessin així com resoldre els dubtes digitals.

Podeu realitzar la vostra inscripció aquí.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested