Inscripció d'activitats a les biblioteques de Granollers
Inscripció d'activitats a les biblioteques de Granollers. Autor: Biblioteques de Granollers. 2020. Licencia: Todos los derechos reservados.

Ja està obert el període d'inscripció a les formacions en competències digitals de les biblioteques de Granollers, adreçades a infants, joves i adults, i per a tots els nivells. Totes les activitats són gratuïtes i amb places limitades. N’hi ha de virtuals i totes les presencials estan adaptades a les normatives de seguretat com a conseqüència de la COVID-19.

L’aprenentatge temàtic s’ha organitzat en diversos grups d’aprenentatge, que permetran als participants adquirir nous coneixements i habilitats digitals de manera progressiva, a partir de l’experiència i la participació activa. Es posarà èmfasi a potenciar la creativitat, la curiositat, la reflexió i l’esperit crític. Es tractaran les gestions per internet, la identitat digital i la protecció a la xarxa, la cultura maker, les xarxes socials, les noves realitats digitals i el disseny de continguts digitals.

A més de les diverses formacions, les biblioteques ofereixen el servei gratuït Aula Digital Oberta, un espai de suport a l'autoaprenentatge de les competències digitals amb l’ajuda personalitzada d’un dinamitzador i que permet practicar progressivament els temes digitals que més interessin així com resoldre els dubtes digitals.

Podeu realitzar la vostra inscripció aquí.