Curs de Comunicació 2.0 per a entitats
Curs de Comunicació 2.0 per a entitats.

El Teb ofereix en el marc del Pla de Formació pel Voluntariat de Catalunya un curs que intenta donar suport a les entitats catalanes en la planificació i gestió de la seva comunicació.

S'adreça als responsables de comunicació de les entitats i té una durada de 20 hores. Es realitzarà online del 18 de maig al 12 de juny. La inscripció es pot fer emplenant aquest formulari i té un cost de 15€.

Els continguts del curs seran els següents:

  • La web 2.0, el pla de comunicació i la terminologia utilitzada. El concepte de la web 2.0 ha influït molt perquè hagin sorgit moltes eines i xarxes socials dins Internet. Abans de fer-les servir, cal una planificació i entendre bé tots els termes.
  • El procés de planificació. Abans de posar-se a escriure continguts a les xarxes socials, cal pensar una planificació per arribar a estar en el canal adequat.
  • Les accions a realitzar. La qualitat del contingut és tan important com la planificació. La classificació del contingut mitjançant etiquetes us pot ajudar a estendre el contingut, o no. Utilitzar les eines correctes de community manager també us ajudarà.
  • Les estadístiques. Si voleu analitzar les accions realitzades, cal passar per les estadístiques. Però sobretot, abans, cal entendre-les bé. Això us ajudarà a determinar si la vostra estratègia és vàlida o no.