1er wayraCall 2013 de l'acceleradora de negocis digitals Wayra
1er wayraCall 2013 de l'acceleradora de negocis digitals Wayra.

Wayra està present a diferents països i amb la convocatòria wayraCall 2013 ofereix espais a les acadèmies de: Barcelona, Bogotà, Buenos Aires, Dublin, Londres, Madrid, Munich, Praga, Sao Paulo i Santiago de Xile. Ofereix un suport integral més enllà del finançament: suport tecnològic i d’infraestructures, així com acompanyament en la gestió a través d’una xarxa de mentors i un entorn de treball d’avantguarda.

La convocatòria s'adreça a emprenedors/ores, tinguin o no una empresa constituïda, que cerquin innovar a través d’una idea de negoci, disseny o projecte que resolgui una necessitat en l’àmbit digital, desenvolupament d’aplicacions per a Internet i serveis mòbils.

Un cop tancat el període d'inscripció el 21 de gener, Wayra valorarà els projectes presentats i seleccionarà uns quants, als quals demanarà informació addicional. Els projectes finalistes es presentaran davant experts en la matèria, que triaran els guanyadors/ores. Aquests entraran a formar part de Wayra i gaudiran dels seus serveis d'acceleració.

Per a més inoformació, podeu descarregar-vos les bases de la convocatòria.