Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com es comporta al jovent a la Internet?

Posted on 14/04/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Tendències dels resultats per edat de l’enquesta d’hàbits cibersaludables d'Internet Segura
Tendències dels resultats per edat de l’enquesta d’hàbits cibersaludables d'Internet Segura, for Internet Segura. 2020. Licence: BY-SA

Internet Segura analitza les dades obtingudes a lenquesta d’hàbits cibersaludables per entendre l’ús que els adolescents fan de la xarxa.

Enguany el Youth Mobile 2020 s’ha cancel·lat i des de Internet Segura han preguntat a preadolescents i adolescents d'entre 10 i 16 anys de diferents centres educatius sobre els seus hàbits a la xarxa per esbrinar si són conscients dels riscos que comporta ser a Internet i la necessitat de tenir les seves dades privades.

L'enquesta, formada per diferents preguntes com per exemple, sobre el percentatge d'adolescents que tenen mòbil propixarxes wifi obertesprivacitat a la xarxa, ciberassetjament, etc, tenia per objectiu conèixer com practiquen els i les joves els hàbits cibersaludables.

Podeu conèixer els resultats i infografies en aquest enllaç.

Per tenir més informació sobre la xarxa, els seus perills i avantatges, visiteu Internet Segura, on publiquen tot tipus de notícies per ajudar-nos a comprendre millor el panorama digital.