Internet Segura analitza les dades obtingudes a lenquesta d’hàbits cibersaludables per entendre l’ús que els adolescents fan de la xarxa.

Tendències dels resultats per edat de l’enquesta d’hàbits cibersaludables d'Internet Segura
Tendències dels resultats per edat de l’enquesta d’hàbits cibersaludables d'Internet Segura. Autor: Internet Segura. 2020. Llicència: BY-SA.

Enguany el Youth Mobile 2020 s’ha cancel·lat i des de Internet Segura han preguntat a preadolescents i adolescents d'entre 10 i 16 anys de diferents centres educatius sobre els seus hàbits a la xarxa per esbrinar si són conscients dels riscos que comporta ser a Internet i la necessitat de tenir les seves dades privades.

L'enquesta, formada per diferents preguntes com per exemple, sobre el percentatge d'adolescents que tenen mòbil propixarxes wifi obertesprivacitat a la xarxa, ciberassetjament, etc, tenia per objectiu conèixer com practiquen els i les joves els hàbits cibersaludables.

Podeu conèixer els resultats i infografies en aquest enllaç.

Per tenir més informació sobre la xarxa, els seus perills i avantatges, visiteu Internet Segura, on publiquen tot tipus de notícies per ajudar-nos a comprendre millor el panorama digital.