Ètica i TIC
Ètica i TIC.

El nostre dia a dia està envoltat i a la vegada influenciat per les TIC. Cada dos per tres apareixen nous conceptes com Smart Cities, Big Data, privacitat, sensors... que van transformant moltes de les coses que fem habitualment. Aquesta transformació es produeix de manera cada vegada més accelerada i això dificulta una reflexió del que aquests canvis poden comportar a la societat.

La gran influència de les TIC a les nostres vides poques vegades s’acompanya d’un debat pausat i reflexiu del que representa a nivell ètic. El ciutadà surt guanyant amb tota aquesta revolució tecnològica o, pel contrari, té una pèrdua de capacitat de decidir, en definitiva, una pèrdua de llibertat?

La Jornada #èTIC vol posar sobre la taula totes aquestes reflexions detectant les possibles “alarmes” i a la vegada visualitzar el beneficis que totes aquestes noves propostes comporten i comportaran en un futur més o menys proper. Tindrà lloc dimecres 17 de juny, a l'Antiga Fàbrica Damm (C/ Rosselló, 515. Barcelona). Ja us hi podeu inscriure!

Tant abans com després de la jornada ens agradaria mantenir viu aquest debat. Si teniu materials, enllaços, vídeos... que puguin servir per reflexinar-hi feu-nos-els arribar a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat i els inclourem al blog de la jornada. També els farem servir per engegar el debat a les xarxes socials. Hi voleu participar?