17 de maig, Dia Mundial d'Internet
17 de maig, Dia Mundial d'Internet.

La Casa de América de Madrid va acollir ahir al vespre, dijous 16 de maig, el col·loqui "Internet, motor de canvi" i la gala de lliurament de la XV edició dels Premis d'Internet. El jurat ha volgut destacar enguany la tasca realitzada per la campanya Mujeres invisibles d'Ayuda en Acción (Cultura i Social), Wayra (Economia), Euc@conTIC (Educació), Datos.gob.es (Administracions públiques), Wikiloc (Esport) i Centro de Cirugía de Mínima Invasión Jesús Usón (Salut).

En l'edició de 2013 els Premis d'Internet han esdevingut més socials per premiar l'ús d'Internet com a eina per generar un impacte positiu. Ho han fet  amb les categories de: Cultura i Social, Economia, Educació, Administracions Públiques, Esport i Salut. Per destacar l'important paper d'Internet en el desenvolupament social, cultural i econòmic, el lliurament de premis va ser precedit per el col·loqui "Internet, motor de canvi".

Els Premis d'Internet tenen per objectiu reconèixer aquelles iniciatives, persones o organitzacions que més han destacat, durant l'any previ al seu lliurament, en el bon ús d'Internet i les noves tecnologies. Els convoca anualment l'Asociación de Usuarios de Internet (AUI), des de la seva creació el 1997, coincidint amb el Dia Mundial de la Societat de la Informació - Dia d'Internet.